Latest topics

» Ligg inn vister her
Søn 26 Sep - 20:14 by Admin

» Velkommen....
Lør 25 Sep - 0:14 by Admin

» Ta "lappen"
Tor 23 Sep - 0:50 by Amy

» Historie lek..
Ons 22 Sep - 21:39 by Amy

» Da har en ny bil (gammel som fa..) parkert på tunet!
Ons 22 Sep - 21:22 by Amy

Hvem er i Forumene?

Det er 1 bruker i forumet :: ingen Registrerte, ingen Skjulte og 1 Gjest

Ingen


[ View the whole list ]


Høyest antall samtidige brukere på forumet var 21 den Fre 22 Aug - 19:38


  Ser en stor endring i bolig priser igjen!

  Share

  Gjest
  Gjest

  Ser en stor endring i bolig priser igjen!

  Poste by Gjest on Lør 24 Jan - 5:20

  Ja etter måneder med uro og mange som allerede har måttet forlate gård og grunn (gjeldsslave for resten av livet dessverre) grunnet grådighet og for høyt forbruk så snur faktisk markedet igjen og prisene tiltar. Fra Bergens Tidenes vedlegg i går kunne man lese om en masse boliger som faktisk har solgt for langt over takst 350, 280, 120, 190K osv, og for alle dem som trodde de kunne vente bare enda litt lenger og snart få betalt for å overta boliger så ser det ut som om det gikk galt for de fleste av disse denne gangen også.

  Det er jo en gang slik at en manns død er en annen manns brød osv, så derfor har det jo naturligvis vært veldig mange som har ønsket at boligmarkedet skulle komme dithen at det skulle selges bolig for summer som kunne sammenlignes med noen dyrere teltutgaver. Ser også at det nå sies fra de som så langt har klart å forutse hele "finanskrisen" rett så langt nå sies at de forventer en ENORM prisstigning da byggebransjen har stoppet helt opp og en masse prosjekter har blitt lagt død. Når det da er slik at det er mer behov for bolig enheter enn noen gang før og etterspørselen overgår tilbudet mange ganger så kan det bare gå en vei.

  Jeg for mitt vedkommende er selvsagt glad for at vi når ser at prisene øker igjen og at man kan begynne å se priser som ligner hva de var før markedet droppet ut. Spørsmålet er jo når bare hvor det vil stoppe denne gangen.

  Hva tror dere her inne og ser du lyst (er eier) eller ser du mørkt på fremtiden (jakter du på bolig) og hva den har å komme med?

   Klokken er: Tir 24 Apr - 9:52